Tuz Lambası Sağlığa Yararları

Wiki Article

tuz lambası

Tün lambası olarak kullanıldığı durumlarda âlemın havasını ve nemini dengeleyerek gamsız dem kızılınmasını sağlayıcı tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun standardını arttırır.

Tuz lambalarının herhangi bir beisı yoktur. Faydalarını çıkmak istiyorsanız dikkat etmeniz müstelzim hareketsiz şey sadık bir tuz lambasına iye olunup olunmadığıdır.

Olumlu iyonlar dem dolanımını kaputleştirir ve oksijenin beyne ulaşmasını zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, pozitif iyonları yasak ederek elan aldırmaz ve dinlendirici bir uykuya dünya hazırlar.

Odanızdaki rutubet ölçüı olması gerekenden okkalı ise istek rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna sargılı olarak bileğmaslahatkenlik göstermektedir.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları olumsuz iyonlar sebebiyle düzlemın enerjisini de değnöbettirebiliyor.

Kendini sükûnet ve erinçli hisseden bireyler nöbetlerini daha gücük sürede ve elan verimli bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının eksiksiz etkileri birleştiğinde insanda odaklanma ve koca performansta çkızılışma etkisi yapar.

Hangi boyutta ve kaç adet tuz lambası kullanılacağı baştan sona habbe boyutuna bağlıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir adet tuz lambası tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca yatak odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu temelli sizin tercihinize rabıtalı bir durumdur.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı zaman, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kaya tuzu lambası menfi iyon yaymaya başlar.

Yalnızca habbe denk odası evet da çocuk odası gibi alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Çankırı kaya tuzu lambasının keyif açısından faydalı evetğu çıbanlıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Tuz lambaları derunin ısıya dayanıklı ve uzun süreli çhileışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile unutmayın.

Renk seçeneği olarak genel olarak parafin veya açık sarı tonlara sahip kaya tuzları bulunurken kıpkızıl renklerin hakim evetğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

Tuz havadaki nemi çeker ve karınindeki lamba sayesinde havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin amil başüstüneğu kas ağrılarını azaltır.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page