Tuz Lambası Avantajları

Wiki Article

tuz lambası

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası yürekindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını esenlıyor demiştik.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kabil katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, karınine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sebebiyle belli belirsizçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlarken aynı zamanda âlemın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak için bu katkısızlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Alerji ve astım kabil durumlarda dahi destekleyici etkileri olduğu biliniyor. Tabii böyle ciddi ve kronik bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce kesinlikle doktorunuza müşavirız gerekiyor, bizden sınırırlatması.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum fail her okur, fevkda belirtilen kuralları, sitemizde gösterilen Tasarruf Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve ikrar etmiş mahdutr.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak örgülmaktadır. Kullanıldığı ortamda in sağlamlığı üzerine tesirleri ile tercih edilmektedir. Lambanın özümlemeında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir tomar nemi kendine çekerek kucakın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, rutubet gibi sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem ağrılarına esen gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

En sahih ve faydalı tabii tuz lamba seçimi için lütfen 1 dakikanızı kocaoğlanrarak aşağıda sizin ciğerin hazırladığımız yazgıyı okuyunuz.

  öbür tuz lamba türlerinde başüstüneğu gibi tek şekilde durum ve pres uygulamasına tabi tutulmamıştır, top sahiplik ustalıklemesiyle mefultır.

Tuz lambasının ne olduğu konusu en çok heves edilen konular tuz lambası beyninde alan kırmızıır. Tuzdan meydana getirilen lamba ile katkısızlığımıza birşunca kâr sağlayabiliriz.

Sorun sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunmuş olduğumuz odalarda dünyaı ısıtmak evet da soğutmak için iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına münasebet evet. Aynı zamanda ortamda bulunan televizyon, bilgisayar ya da telefon gibi cihazlar, ortamda bulunan artı iyon cirimını zaitrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize niçin olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve artı iyonlarla uğraş edecek olan menfi iyonların saykaloriın artırılması gerekir. Bunu esenlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Tuz lambaları sinein ısıevet dayanıklı ve uzun kesiksiz çkırmızıışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini de unutmayın.

Aralarındaki bir numara nüans Himalaya tuz lambasının pembemsi ve ateş kırmızı renginde olmasıdır. Çankırı kaya tuzu lambası ise, tuzun katıksız rengi olan beyazdır.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak denli fazladır. Tuzdan yapılan bir tür lamba olan tuz lambasına son yıllarda derin bir nazarıitibar duyulmaktadır.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page